Detailing Center va anunta cu mandrie lansarea noului serviciu in portofoliu si anume protectia ceramica. Cu aceste noi produse revolutionare, orice detaliu poate dura cu adevarat o viata. Acoperirea ceramica va va proteja vehiculul impotriva zgarieturilor usoare, razelor UV si coroziunii. Proprietatile de auto-curatare ale stratului de acoperire vor face ca autovehiculul dvs. sa se curete de cum mult mai usor; bitumul, praful de placutele de frana nu vor mai fi o problema. Datorita faptului ca se reudce foarte mult timpul de intretinere, puteti petrece de acum mai mult timp bucurandu-va de autovehiculul dvs.

De ce e buna protectia ceramica pentru masina mea?
Este o investitie foarte buna
Acoperirea ceramica va proteja exteriorul si interiorul autovehiculului de deteriorare pe toata durata vietii lui. Valoarea de piata pentru revanzare va fi, prin urmare, mult mai mare!

Masina dvs. va arata noua tot timpul
Odata aplicata protectia veti observa un efect de oglinda, luciu si adancime de culoare, incomparabil cu orice altceva! Cu o intretinere corespunzatoare, masina dvs. isi va pastra stalucirea pentru multi ani.

Mai putina intretinere
Grosimea suprafetei ceramice nu va permite ca murdaria, praful de la placutele de frana sau bitumul din asfalt sa se ataseze de vopsea, roti sau geamurile masinii. Acest lucru face ca spalarea autovehiculului dvs. sa fie mai redusa si mai putin frecventa.

Odata cu lansarea acestui serviciu nou pe piata romaneasca va anuntam ca primii 10 clienti beneficiaza de reducere de 10% din pretul de lista.